Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

04 mei 2021

Gastenverblijf in de natuur

De oorspronkelijke bebouwing van dit gebouw dateert al uit 1880. Het heeft lang dienstgedaan als pittoresk varkensschuurtje totdat door ouderdom het dak instortte.

Grondige voorbereiding

Na overleg met de gemeente, het wijzigen van de bestemming en aanvragen van vergunningen, is een gastenverblijf gerealiseerd. Aan de achterzijde zijn twee authentieke uitgangen voor de varkens nog zichtbaar. De meeste oorspronkelijke openingen in het gebouw zijn behouden, alleen de positie van de ‘voordeur’ is gewijzigd. Wist je trouwens dat het wijzigen van deuren en ramen in de gevel hoort tot constructieve wijzigingen en vergunning plichtig is?

Een prettig verblijf voor iedereen.

De ruimte is ingedeeld met een woonkamer, drie slaapkamers, een badkamer, keuken en seperaat toilet.

En het gebouw heeft aan de buitenzijde een nieuwe knipvoeg gekregen.

Plannen om uw woning te moderniseren of bijgebouw te renoveren? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Copyright © H. van der Ham  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud