10 juni 2020

Copyright: Fotografie Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine

Gerenoveerde boerderij in The Art of Living

Onder hoofdaannemerschap van Henk van der Ham heeft er een renovatie plaatsgevonden van een ruime boerderij in Kamerik. Het resultaat staat deze maand in het toonaangevende magazineThe Art of Living.

De vrijstaande boerderij staat op een perceel van ruim 5000m2. Door de samenwerking met diverse partijen is er een prachtige en duurzame woning gerealiseerd.

De wens van de bewoners was het creëren van een warme uitstraling en het beter passend maken van de boerderij in de omgeving. De benedenverdieping is compleet heringedeeld nadat 10 jaar geleden de bovenverdieping is gerenoveerd. Lees hier het artikel

Copyright © H. van der Ham  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud