Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

08 maart 2021

Luxe maatwerk keuken

Een van de wensen van de opdrachtgevers bij deze totaal renovatie en verduurzaming van de boerderij was, een keuken te plaatsen passend bij het volume. Het achterste gedeelte van de woning was de vroegere koeienstal en later een berging. In 2006 besloten opdrachtgevers deze ruimte te betrekken bij de woning, waardoor er 190m2 oppervlakte aan woonruimte ontstond.

Uniek lijnenspel

De belangrijke woongedeeltes keuken, eetgedeelte en living vervloeien in elkaar. Rekening houdend met de menselijke maat in de grote ruimte, zorgt de diagonale positie van de trap voor een visuele scheiding tussen woonkamer en keuken. Aansluitend daarop is de keuken ontworpen. Door de unieke lijnen, zorgt de keuken voor een eigen duidelijke ruimte in het grote geheel.

Duurzame materialen

De keuken is op maat gemaakt van ecologische materialen. De frontjes zijn van kurk en staal, het frame van formaldehyde-vrije berken mulitplex, het aanrechtblad van terazzo en alle apparatuur van Miele. Kortom, een royale maatwerk keuken, waarbij stijl en volume perfect passend is bij de boerderij.

Copyright © H. van der Ham  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud