Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

26 mei 2020

Uitbouw monumentaal woonhuis

Op dit moment realiseren wij een uitbouw aan een monumentaal dubbel woonhuis. Beide bewoners van het dubbele woonhuis willen meer leefruimte. De huidige begane grond is 6 x 8 meter.De gemeente heeft een uitbouw van 3,6 x 5,9 m goedgekeurd. Dit levert voldoende extra ruimte op.

Stabiliseren constructie

Dat het huis een monument is, brengt de nodige constructieve uitdagingen met zich mee. Voor het plaatsen van de uitbouw, hebben we de achtergevel moeten uitbreken. Deze hebben we gestabiliseerd met een stalen portaal.

Ecologisch

De achterkant van de woning grenst aan het bos. In de toekomst kunnen de bewoners zo vanuit de uitbouw het bos inlopen. Een van de opdrachtgevers heeft er bovendien voor gekozen de verbouwing ecologisch te laten uitvoeren.

Copyright © H. van der Ham  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud