Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Nieuwbouw vrijstaande gastenverblijf

Realisatie van een vrijstaande gastenverblijf in een voormalig graafschap in de provincie Utrecht.

Jaar

2019

Duur project

8 weken

Chalet-gevoel

Het gastenverblijf is gerealiseerd in een voormalig graafschap in de waterrijke omgeving in de provincie Utrecht. Een architect heeft het ontwerp van het gastenverblijf verzorgd, waarna wij het plan hebben uitgevoerd. Door de toepassing van veel hout, hebben we een chalet-gevoel gecreëerd.

Ruimtelijke vergezichten

De woning staat in een landelijke omgeving met mooie ruimtelijke vergezichten. Door het plaatsen van een grote glazen pui, ontstaat er een prachtig uitzicht over de weilanden. De waranda zorgt voor een mooie overgang tussen het binnen- en buitenleven.

Kenmerken

  • Grote glazen pui

  • Basis van stalen constructie, rood geschilderd

  • Uitvoering houtskeletbouw: buitenzijde gepotdekseld, binnenzijde met hout afgewerkt

  • Goed geïsoleerd: triple beglazing, dak- en wandisolatie, vloerisolatie

  • Waranda

Samenwerkingspartners

Zzp timmerman: Gert van de Poppel
Loodgieter: Rene Okkerman
Elektra: Jan van der Ham
Staal: Makon
Kozijnen en glas: Van Schaik Timmerfabriek
Materiaal: Verdouw bouwproducten

Wil jij ook jouw unieke woning realiseren?

Copyright © H. van der Ham  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud